Livestock

Productie

Fnca las lomas, ua landbouwuitbreiding van 12.000 hectare, opgericht in 1941 door de heerD. josé ramón mora-figueroa des'allimes..
Las lomas is vandaag een familiebedrijf dat de waarden van zijn mensen, zijn klanten en zijn leveranciers handhaaft, evenals een enorm respect voor het milieu en de natuur, het bevorderen van biologische productie.
Het bedrijfsmodel omvat het hele proces van het zaad tot de commercialisering van het eindproduct (van het veld tot de tafel) met een geweldige projectie in de commercialisering ervan.

Vee

Onderhouden en uitbreiden van een reeks verse producten die bekend staan om hun hoge kwaliteit met hun eigen marketingkanalen in heel europa..
Zelfvoorzienend zijn in de hele productieketen, onze activiteiten innoveren en moderniseren, waardoor onze groep werknemers wordt verbeterd.
 
De hoge ervaring als producent, de rijkdom van ons land en onze filosofie van duurzame boerderij, gecertificeerd door leaf marque, stellen ons in staat om een referentie te zijn in de biologische productie.

Marketing

De verwachtingen van onze klanten overtroffen, zorgen voor de continuïteit van onze leveringen van de hoogste kwaliteit dankzij de ondersteuning en ervaring van het team van professionals van las lomas, samen met de goedheid van hun akkers en natuurlijke gebieden.
 
Samenwerken met onze klanten en partners met een methodiek van continue verbetering , met de inzet en ervaring van ons team en leveranciers, wedden op de innovatie en ontwikkeling van biologische gewassen. .

EU Commercieel Kantoor

Calle Jose Abascal 40-21
28003 , Madrid
Spanje


Phone: (+34) 956 438 122
Email: sales@laslomas.eu

Onze website www.laslomas.eu

UK Commercieel Kantoor

Las Lomas UK LTD
17 Olympus House, Staniland Way.
Peterborough, PE4 6NA, UK


Téléphone: (+44) 733 322722
Email: Sales@las-lomas.co.uk

Klik hier om onze website te bezoeken

Ferme de Las Lomas