Extensivo riego las lolmas

Uitgebreide Gewassen

Productie

In las lomas beslaat ons land ongeveer 12.000 hectors. wij zijn een familiebedrijf met zeer sterke waarden voor zijn werknemers, klanten en leveranciers.

Ons bedrijfsmodel omvat het hele proces van zaad tot de commercialisering van het eindproduct. consistente ondersteuning bij elke stap van het proces, van aangepaste verpakking, superieure services en technische ondersteuning.

Gewassen

We onderhouden en breiden verschillende versproducten uit die worden erkend voor hun hoge kwaliteit met eigen marketingkanalen in heel europa. we zijn zelfvoorzienend in de gehele productieprocesketen, innoveren en moderniseren onze activiteiten die onze groep werknemers in staat stellen.

Onze ruime ervaring als producent, samen met de rijkdom van ons land en de filosofie van onze duurzame boerderij, ook gecertificeerd door leaf marque, stelt ons in staat om erkend te worden in de biologische productie.

Commercialisation

We willen overtuigend de verwachtingen van onze klanten overtreffen door ervoor te zorgen dat onze leveringen van de hoogste kwaliteit zijn, die vakkundig wordt gecontroleerd door onze professionals in las lomas, samen met de goedheid van ons gebied van gewassen en natuurgebieden.

Effectief samenwerken met onze klanten en partners met een methodiek voor continue verbetering, samen met de inzet en ervaring van ons las lomas-team en leveranciers helpt de ontwikkeling en innovatie van biologische gewassen.

EU Commercieel Kantoor

Calle Jose Abascal 40-21
28003 , Madrid
Spanje


Phone: (+34) 956 438 122
Email: sales@laslomas.eu

Onze website www.laslomas.eu

UK Commercieel Kantoor

Las Lomas UK LTD
17 Olympus House, Staniland Way.
Peterborough, PE4 6NA, UK


Téléphone: (+44) 733 322722
Email: Sales@las-lomas.co.uk

Klik hier om onze website te bezoeken

Ferme de Las Lomas