laslomas pantano

Over Ons

Onze Onderneming

Las lomas, opgericht in 1948, is een familiebedrijf met zeer sterke waarden voor zijn mensen, zijn klanten en zijn leveranciers, evenals een enorm respect voor het milieu en de natuur. las lomas beheert verschillende gebieden zoals fruit en groenten, katoen, uitgebreide gewassen, veeboerderij en ook jacht.

 

Missie Visie

We creëren en onderhouden effectief een erkende hoge kwaliteit verse producten waarmee we kunnen innoveren en groeien in de versmarkt.

Onze hoge achtergrond als teler, de schakelomgeving en de landbouwfilosofie geven ons het voordeel om een referentie te zijn voor biologische verse producten.

Onze Aanpak

Bij las lomas is onze prioriteit het leveren van verse producten van hoge kwaliteit. we werken voortdurend hard om voor onze boerderij en de omliggende natuurgebieden te zorgen, evenals voor onze hoogopgeleide werknemers.

We werken samen met onze klanten en partners met de voortdurende verbeteringsmethodologie en de voedselveiligheidssystemen die al aanwezig zijn. wij geloven dat onze mensen en toewijding ons helpen om vooraan te blijven.

EU Commercieel Kantoor

Calle Jose Abascal 40-21
28003 , Madrid
Spanje


Phone: (+34) 956 438 122
Email: sales@laslomas.eu

Onze website www.laslomas.eu

UK Commercieel Kantoor

Las Lomas UK LTD
17 Olympus House, Staniland Way.
Peterborough, PE4 6NA, UK


Téléphone: (+44) 733 322722
Email: Sales@las-lomas.co.uk

Klik hier om onze website te bezoeken

Ferme de Las Lomas