KINEGETISCHE GEION

MANAGEMENT

Het jachtmanagement op Las Lomas Farm ontwikkelt zich al meer dan 5 decennia. Al in de jaren 60 reproduceert de Fazant op natuurlijke wijze in onze Finca, samen met de rode patrijs. Beide soorten bestaan wild naast elkaar in een natuurlijke omgeving, waarin naast de jacht verschillende activiteiten worden geïntegreerd, zoals landbouw en veeteelt. Naast deze twee soorten bieden populaties duiven, konijnen en eenden een hoge jachtwaarde voor onze boerderij.

HUNT

De belangrijkste jachtmodaliteit die we ontwikkelen op het landgoed Las Lomas is de Ojeo de Perdiz en de Fazant. Deze jachtmodaliteit is de meest traditionele in Spanje. Het bestaan van zowel Fazant als Rode Patrijs, wild, maakt ons tegelijkertijd exclusief in deze modaliteit. Deze jachten kunnen worden uitgevoerd in de maanden oktober tot december, met een ideaal aantal jagers tussen 4 en 7.

NATUURLIJK MILIEU

De boerderij heeft gedurende zijn uitbreiding verschillende natuurlijke habitats, van rivieroevergebieden langs rivierbeddingen, mediterrane bossen met eeuwenoude olijfbomen, enz. In alle landen wordt jachtbeheer op een volledig duurzame manier gedaan, geïntegreerd met de rest van de productieprocessen, met respect voor en bevordering van biodiversiteit in het algemeen. In de boerderij bestaan meer dan 100 vogelsoorten, waaronder roofvogels zoals de keizerlijke adelaar, begunstigd door het rijke abiatat.

EU Commercieel Kantoor

Calle Jose Abascal 40-21
28003 , Madrid
Spanje


Phone: (+34) 956 438 122
Email: sales@laslomas.eu

Onze website www.laslomas.eu

UK Commercieel Kantoor

Las Lomas UK LTD
17 Olympus House, Staniland Way.
Peterborough, PE4 6NA, UK


Téléphone: (+44) 733 322722
Email: Sales@las-lomas.co.uk

Klik hier om onze website te bezoeken

Ferme de Las Lomas