Las Lomas Factory

Productie

Onze Las Lomas-boerderij heeft een geautomatiseerde totale meter van 9000 m2 voor de verwerking van groenten en fruit. Proces van selecteren, wassen, borstelen, kalibreren en uiteindelijke verpakking in een continue stroom naar opslag- en gekoelde kamers.

Ons team werkt tot 3 ploegen, 7 dagen per week met lean processen die zich aanpassen aan de hoogste voedselveiligheidseisen en met een totale capaciteit van meer dan 150 ton per dag.

KWALITEIT

Onze fabriek is ontworpen met onafhankelijke stromen, verdeeld in afzonderlijke gebieden met hun respectieve onafhankelijke geregenereerde opslagkamers, waardoor we kruisbesmetting effectief kunnen voorkomen.

Gelegen naast onze velden kunnen we de eindverpakking van de individuele klanten op dezelfde dag oogsten en verwerken, waardoor het product vers en van de hoogste kwaliteit blijft.

TRACEERBAARHEID

Bij Las Lomas van Cultivation stellen we het verzamelen en verwerken in staat om de volledige traceerbaarheid van elk product van het zaadbed tot de eindklant te garanderen.

Ons complete werkproces is gecertificeerd onder Global Gap op het gebied van teelt en onder BRC in de fabriek, in beide gevallen zijn deze op een specifieke manier gecertificeerd in de biologische productie.

 

EU Commercieel Kantoor

Calle Jose Abascal 40-21
28003 , Madrid
Spanje


Phone: (+34) 956 438 122
Email: sales@laslomas.eu

Onze website www.laslomas.eu

UK Commercieel Kantoor

Las Lomas UK LTD
17 Olympus House, Staniland Way.
Peterborough, PE4 6NA, UK


Téléphone: (+44) 733 322722
Email: Sales@las-lomas.co.uk

Klik hier om onze website te bezoeken

Ferme de Las Lomas